Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


neveldék

2010.10.26

www.gladiatus.hu

 

www.tanarnevelde.hu

 

www.malacnevelde.hu

 

www.ebnevelde.hu

 

www.cicanevelde.hu

 

www.teveclub.hu

 

www.trabinevelde.hu

 

www.hosember.hu

 

www.travian.hu

 

www.ikariam.hu

 

 

   CSIGACSAPAT

csigacsapat játék, csiga nevelde, állatnevelde Interneten kószáló, magányos, gazdátlan állatok (csigák, sárkányok, 1 és 2 pupú tevék) várják, hogy jószívű, gondos gazdikra leljenek, akik mindennap megetetik, megitatják, oktatgatják és NAGYON-NAGYON szeretik őket.

 YETILAND

yetiland játék, yeti nevelde, állatnevelde A Yeti-k országában meg kell tanulni beosztanod a heti pingvinadagot hogy a súlyod is megmaradjon de szórakozásra is jusson ;)

  PINGVINFARM

 

pingvinfarm játék, pingvin nevelde, állatnevelde A rádbízott pingvinnek kell gondját viselned. A feladat nem nehéz! Mindössze ennivalóval és innivalóval kell ellátnod pingvined, valamint minél több trükkre tanítanod.

   BIRKAFARM

birkafarm játék, birka nevelde, állatnevelde Virtuális nevelde ahol birkára tehetsz szert.

   COOLMACI

coolmaci játék, macinevelde, állatnevelde Nevelhetsz magadnak macit, de igaz barátod szomorú lesz ha sokáig magára hagyod, és már most is türelmetlenül vár rád.

TEKIFARM

tekifarm játék, teknős nevelde, állatnevelde Teknős nevelde ahol etetheted , itathatod, különféle tudományokra taníthatod kedvencedet.

 BOCIKA

 

bocika.hu , boci nevelde, állatnevelde Mert kell egy boci ! Bocit nevelhetsz, nyomon követheted mindennapjaikat, munkába küldheted, étterembe járszatsz velük ...

 

 TEVE CLUB

Teveklub, Tétova Teve Klub, teve nevelde, állatnevelde Egy teve nevelde ahol a látogató kérhet magának virtuális tevét, amit gondosan nevelgethet és tanítgathat több mint 200 féle cselekvésre.

   ÁLLATNEVELDE

Állatnevelde, állat-nevelde.hu Állat nevelde ahol már 50 féle állatot lehet nevelni.

 

   ZOOO.HU

zooo.hu, állat nevelde Külömböző típusú állatokat nevelhettek az ízeltlábúaktól kezdve a halakon át az emlősökig.

 

      NAGYMACSKAKLUB  

Nagymacskaklub  játék, macska nevelde, állatnevelde Ebben a virtuális nevelde lehetőséget biztosít, hogy Macska, Medve, Oroszlán nevelésére

  LÓNEVELDE

Lónevelde játék, lovas nevelde (állatnevelde) Szeretnél 1 lovat? De nincs hol? Nem fér el a lakásban? Akkor itt a virtuális ló nevelde.

   KUTYATANYA

Kutyatanya játék , kutya nevelde (állatnevelde) Saját kutya minden vágyad? De otthon nem engedik meg, vagy nincs olyan kutyád amilyet szeretnél? Itt van a kutya nevelde ahol közel 150 fajta közül választhatsz !

   KUTYAVILÁG

Kutyavilág játék, kutya nevelde (állatnevelde) Virtuális nevelde ahol kutyát nevelhetsz , taníthatsz és gondozhatsz.